Par matasos

azi iar am facut greseala sa ma uit la televizor. de fapt, sa ascult ca il tratam cu spatele (pe el, televizorul mai sus mentionat).

am ascultat un frumos talk show despre cum niste ministri spusesera nu’s ce apoi ziceau ca n-au zis, se certau unii din niste partide CA CAre a facut mai multa treaba si daca n-a facut, de ce…de parca pe mine ma intereseaza DE CE nu merge treaba in romanica asta a noastra….adica vorbe, vorbe, vorbe. pacat ca nu se poate inventa o masinarie sa transforme vorbele in mancare! am fi cea mai bogata tara din lume, cu siguranta.

dar partea cea mai interesanta e, ca de obicei, in pauzele publicitare. ascultam c-o ureche la TV in timp ce cealalta era gaurita de latraturile catelului meu furios ca o sacosa fosnea fosnitor. si ce-mi aude urechea aia buna: „bla…bla…bla…un par de pana la patru ori mai matasos…bla…bla…bla”. creierul meu, destul de odihnit de altfel, incepe sa digere proaspata informatie. cum adica „de pana la patru ori mai matasos”? cum naiba au calculat asta? care e gradul zero de matasosenie a parului?

asta e ca-n bancul ala sec: daca azi sunt 0 grade Celsius si maine e de doua ori mai frig, cate grade vor fi maine?

4 responses to “Par matasos

  1. ei, poate n-ai fost suficient de odihnita…poate machiavelicul latra prea tare…
    eu cred ca se refereau la un pom care face pere de 4 X mai matasoase.

  2. sa stii ca asa e! 😛

  3. Aia la talk show nu pot sa nu faca o greseala de gramatica la 10 minute. Par sa fie intelesi, ca le fac si cam pe rand. Despre chestia cu sampoanele am auzit ca nu prea e diferenta prea mare. De fapt vorbim de niste molecule de detergent care se ataseaza de moleculele de grasime si le inlatura cu ajutorul apei din par. In rest diferenta e de marketing si parfum.

  4. adica vrei sa spui ca parul meu nu va fi DE PATRU ORI MAI MATASOS???? ce deziluzie…. 😛 😛 😛

    si bine ai venit pe aici 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s